4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & Security

[ware_item id=33][/ware_item]

Även om Windows kanske är det mest populära operativsystemet på skrivbordet, kan det verkligen inte kallas det säkraste av gäng. Eftersom Nokia köptes av Microsoft, rusar dessa säkerhetsproblem också i Windows-telefoner. Det är bra att det finns en enkel lösning för att skydda dig mot hackare och byråer som försöker samla in dina privata data. Ja, Windows VPN är lösningen.


VPN för PC och mobil är tillgänglig via flera trovärdiga leverantörer. Det rekommenderas att gå till VPN-leverantörer som inte behåller anslutningsloggar, inte är baserade i USA, har egna servrar och har fysiska servrar på din plats. Trots att Windows 10 har varit ute ett tag nu har flera valt att inte uppdatera sitt system eftersom de gillar de äldre versionerna bättre. Det är okej. Du kan helt enkelt köpa VPN för Windows 7 istället för VPN för Windows 10.

Här är en lista över de fem bästa VPN för Windows som fungerar smidigt på alla större platser i världen och erbjuder fantastiska funktioner till rimliga priser.

NordVPN - rekommenderas

Pris $ 3,49 / månad

4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & Security 5092+ servrar i 90+ ​​länder
4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & Security2048-bitars kryptering
4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & SecurityMulti-inloggning för 6
4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & Security30 dagars pengarna tillbaka-garanti
4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & SecurityStöder Netflix med SmartPlay-funktion på appar

NordVPN

En smart idé av proffsen på NordVPN var att lägga till ett andra lager av skydd för sina användare som dubbelkryptering. Detta innebär att medan du betalar den vanliga avgiften för deras populära VPN för Windows, så får du faktiskt dubbelt så mycket. Det är en fantastisk förmån för deras tjänst men gör det något långsammare än de andra valen. Skillnaden är dock ganska liten och kan lätt försummas när du jämför VPN-klienter för Windows 7 eller Windows 10. En annan fantastisk fördel med NordVPN är att ett konto kan hantera upp till sex enheter samtidigt. Så du kan spara pengar genom att köpa dem med vänner eller familj och köra dem på dina Windows-enheter sida vid sida. Det är också P2P-vänligt och erbjuder flera betalningsmetoder för din bekvämlighet, inklusive Bitcoin och PayPal. NordVPN är en av de bästa Windows VPN för Torrent-användare på grund av deras speciella överväganden. Du kommer att vara säker från alla rättegångar som myndigheterna som jaktar på olaglig sprängning kan försöka klämma fast dig. När du kombinerar deras P2P-funktion med deras Bitcoin-betalning kan du vara praktiskt taget ospårbar och Torrent till ditt hjärtas innehåll. Den mest spännande delen är att de för närvarande erbjuder Windows VPN till ett otroligt pris på bara $ 3,49 per månad med deras 3 års plan! Du kan få dedikerade IP-adresser till ett specialpris från NordVPN. Deras lista med lysande protokoll inkluderar IKEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP, L2TP och IPSec så att du enkelt kan välja.

Läs mer: NordVPN Review

ExpressVPN

4 bästa Windows VPN: er för Ultimate Privacy & Security

Om du vill ha nollkompromisser om kvalitet, trovärdighet, prestanda och önskar fullständig eliminering av risken får du den bästa VPN-tjänsten för Windows: ExpressVPN. Det är välkänt för dess överlägsna arbete med andra operativsystem också. Det finns bara en nackdel med att välja denna VPN-klient för Windows 7 och nyare versioner. Baserat på Brittiska Jungfruöarna håller de inte register över dina anslutningsloggar eller dina aktivitetsloggar. Som många andra kan du registrera dig som anonym användare av ExpressVPN eftersom de accepterar Bitcoin nu. De erbjuder för närvarande tjänster i 94 länder med över 148 VPN-serverplatser på dessa platser. Detta innebär att du får många alternativ för att byta server och att det inte finns några problem under den här processen. Något unikt med ExpressVPN är att det faktiskt skapade ett referensprogram för sina användare. Det är relativt dyrt kl $ 8,32 / månad men de fantastiska protokollen som OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP och PPTP gör det värt dina pengar, så det är verkligen den näst bästa Windows VPN som man kan välja. Det som är bra med dem är att de aldrig bosätter sig och alltid strävar efter att förbättra och erbjuda mer, till exempel: de lägger till nya servrar och IP-appar då och då och gör deras appar superlätt att användas även av en lekman. Du kan registrera dig för ExpressVPN och kolla in alla deras funktioner och anspråk på 30 dagar. Om du är lycklig i slutet av den perioden kan du behålla den annars kan du få en full återbetalning riskfri.

VyprVPN

Om du försöker installera en bra VPN-leverantör för Windows på en stram budget, skulle VyprVPN vara ett utmärkt val. De har den enklaste prissättningen med en grundläggande plan kl $ 5 / månad och en premiumplan kl $ 6,67 / månad. Låt dig inte luras av överkomliga priser för deras fantastiska prisplaner. Även den grundläggande planen ger dig tre samtidiga VPN-anslutningar med samma konto. För en liten kostnad uppgraderar premiumplanen anslutningarna från 3 till 5. Inte bara det utan du kan också använda deras VyprVPN Cloud och det exklusiva Chameleon-protokollet. De fungerar på mer än 70 VPN-serverplatser runt om i världen för att hålla din internethastighet hög med obegränsad bandbredd så att du kan strömma HD-videor och ladda ner på några minuter. De har en utmärkt kundvård med livechatt så alla problem du möter kan lösas inom några minuter och du kan komma tillbaka och njuta av att surfa helt säkert. Det finns tre grundläggande VPN-protokoll som de flesta VPN-leverantörer använder för Windows: PPTP, OpenVPN och L2TP. De fungerar fantastiskt på ett stort antal enheter med detta operativsystem. En extra bonus med VyprVPN är deras Chameleon-protokoll som ingen annan Windows VPN kan erbjuda. För att säkerställa att detta är det perfekta VPN-skivan för Windows, använd deras 3-dagars testperiod innan du ansöker om ett paket. Du kan också få återbetalning efter 30 dagar om du inte gillar vad de har för användare.

IPVanish

Även om VPN Windows-experter upprepade gånger betonar behovet av att välja ett VPN-företag som inte är baserat i USA, kan det ibland förbises. IPVanish döljer din IP-adress från vem som helst som snuffar och försöker hacka till ditt system. Det täcker effektivt dina spår som drivs av mer än 1000 servrar runt om i världen. Du kan välja något av dessa som fungerar bäst för dig. Om det finns en specifik strömningswebbplats eller -app som du inte kan hitta ett avsnitt för, fråga bara deras live support dygnet runt. Det finns tre testade protokoll att välja mellan: OpenVPN, PPTP och L2TP / IPsec. Läs upp fördelarna och begränsningarna för var och en och jämför dessa protokoll för att hitta det mest lämpliga för ditt system. Om du vill utnyttja IPVanishs funktioner anonymt kan du till och med köpa deras billigaste paket via Bitcoin för endast $ 6,49 / månad. Detta är deras 12 månaders prisplan som sparar dig cirka $ 4 varje månad eftersom deras vanliga månadspaket kostar $ 10 / månad. IPVanish är utan tvekan en av våra bästa rekommendationer för bästa Windows VPN. Deras obegränsade P2P-trafikfunktion öppnar spännande möjligheter för Torrent-användare. De har 17% rabatt på denna prisplan just nu. Eftersom IPVanish kan skryta med servrar i över sextio länder och expanderar hela tiden kommer du antagligen att ha lätt att registrera dig för det. Det coolaste med att göra det till en av de bästa VPN-tjänsterna för Windows är att du bara kan skapa ett IPVanish-konto och köra det på fem olika enheter samtidigt. De har också en 7-dagars tillbaka-garanti för alla användare.

Slutsats

Dessa är starkt rekommenderade bästa Windows VPN på PC och mobil båda. Du kan dölja din IP-adress vilket innebär att inga exakta uppgifter om din plats samlas in av webbplatserna du besöker eller mobilappar du använder. Detta gör att du kan ta bort alla begränsningar som dessa webbplatser eller appar kan ha när det gäller plats. Du kommer att vinda genom de blockader som placerats av myndigheterna på webbplatser och appar för nyheter och underhållning. De som din regering har förbjudit av politiska skäl blir direkt tillgängliga för dig. Inte bara det utan du kan skydda hela din privata information, som hackare kan försöka hämta till egen fördel. Genom att använda ett VPN-protokoll och en server som ger dig optimal hastighet och säkerhet får du en fantastisk användarupplevelse. Installation och körning görs bekvämt med sitt användarvänliga gränssnitt för nybörjare. Detta ger dig tryggheten att internet verkligen är en säker plats där du kan arbeta eller spela till ditt hjärts innehåll när du är ansluten till bästa Windows VPN.

Din Windows är inte säker! Få bästa VPN för Windows och håll dig säker online

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments