4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks

[ware_item id=33][/ware_item]

Offentlig Wi-Fi är en av de bästa gratis tjänsterna att njuta av idag. Du kan plocka ner på en bekväm stol, piska ut din iPhone eller MacBook och börja surfa på internet helt gratis. Studenter använder ofta toasty kaféer och kaféer för att slutföra sina uppgifter. Ofta resande har också en djup uppskattning av gratis allmän Wi-Fi. Men är du medveten om farorna som följer med att använda en? Tja, om du inte gör det så fick du verkligen veta vad det kan ge dig och vad som kan vara lösningen på det.


Varför du behöver en VPN-klient för Mac

Cyberbrott är en riktig hot

Enligt PWC är internetbrott det näst vanligaste ekonomiska brottet som rapporterats i år. Det är rätt! Så hur kan någon känna sig säker på nätet? När du arbetar med en gratis offentlig WiFi finns det ingen garanti för säkerhet. Alla andra användare kan hacka in i ditt system och komma åt program, känsliga dokument, bilder, videor, kreditkortsinformation och konton av alla slag. Det är hur mycket problem en cyberkriminell kan orsaka om du inte vidtar åtgärder för att skydda ditt system från dem.

Detta är en av orsakerna till att användare tvekar att genomföra transaktioner via onlinebank och betalning via appar. Den goda nyheten är att utvecklare har kommit med den ultimata programvaran som kan skydda dig från hackare som arbetar mot olika dagordningar. Det finns några som är professionella hackare som anställs för kriminella aktiviteter. Det finns också de som gör det bara för skojs skull så att du kan vara ett oskyldigt offer. Hackning på hög nivå utförs på order från myndigheternas nationella säkerhetsavdelningar. Om de känner att dina aktiviteter på något sätt är ett hot, som regeringssystem i vissa länder, kan du bli lagligen anklagad för detta brott. Tänk på alla sätt du kan inramas för ett brott du inte begick om en hacker kommer in i ditt system och planterar falsk information. Detta är anledningen till och med att en registrering av dina anslutningar kan vara potentiellt för en test för att hacka ditt system.  

Obehindrad åtkomst till begränsat innehåll

Det handlar inte bara om vem som kan nå in i ditt system utan hur långt din egen räckvidd kan sträcka sig. Det finns miljoner förbjudna webbplatser och appar över hela världen beroende på politiska omständigheter och regeringens politik. Föreställ dig att åka på en resa till Kina, förbereda dig för ett spännande avsnitt av Stranger Things bara för att upptäcka att Netflix är blockerad på grund av geo-restriktioner. Nu skulle det vara skrämmande än fantom i American Horror Story. Om du besöker ett land där stora nyhetswebbplatser och appar som The New York Times är förbjudna, kommer du att känna dig helt avstängd från omvärlden. Det finns flera strömmande webbplatser som erbjuder begränsad till ingen tillgång till personer som bor på platser utanför dess lista. Detta innebär att även om du har ett juridiskt konto och har prenumererat på den tjänsten kommer dina pengar att slösa så länge du fysiskt befinner dig på en plats där dess tjänster inte är tillgängliga. Som student kan du få tillgång till miljoner resurser som tidigare spärrats för dig på grund av din egen plats.

Vad är ett VPN?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett idiotsäkert sätt att lösa alla dessa sekretess- och åtkomstproblem i ett slag. I princip väljer du VPN-avtalet för MAC som ger kraftfull kryptering som döljer alla dina personuppgifter samtidigt som du döljer din IP-adress. Detta är en tvåsträngad strategi som garanterar fantastisk surfning på internet och även gäller appar. Oavsett om du kör a billig VPN på Mac eller din iPhone bör den fungera smidigt och hålla dig säker även på en gratis allmän Wi-Fi-anslutning. Oavsett var du för närvarande är bosatt kommer det att finnas nollbegränsningar för vilket innehåll du kan visa när du väljer en lämplig plats på VPN Mac som USA eller Storbritannien där användare normalt kan få fördelar från de flesta webbplatser och appar på grund av inga begränsningar tack vare VPN!

Är VPN för Mac krävs för oss alla?
Här är några av de bästa Mac VPN-leverantörerna som har fått höga betyg av användare från hela världen. Som du kommer att lära dig har de dedikerade servrar i flera länder på vanliga platser. Varje server använder olika VPN-protokoll som erbjuder kraftfullt skydd när Mac VPN-klient ansluts till en vald server som ger optimal prestanda.

1. NordVPN - Bästa VPN för Mac

Funktionen som gör att NordVPN sticker ut bland sina konkurrenter är dess dubbla kryptering, vilket innebär att du inte får ett utan två fantastiska skyddslager för priset på en. Det har också möjligheten att hantera upp till sex enheter samtidigt på ett enda VPN-konto. Det är perfekt för P2P-nedladdningar på grund av dess överlägsna säkerhetsfilt. Du kan köpa ett av NordVPN-paketen anonymt med Bitcoin eller använda PayPal bland andra metoder. Det råder ingen tvekan om att ha Nord VPN i topp 2 på Bästa Mac VPN.

NordVPN-prissättning

4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks

2. ExpressVPN

Utan tvekan är den bästa VPN för Mac ExpressVPN även om den är något på den dyrare änden jämfört med andra på marknaden just nu. Men du får utmärkta funktioner och obegränsad bandbredd som gör ExpressVPN väl värt $ 12,95 per månad för sin vanliga prisplan. Det har utökat sina tjänster till 87 länder så dess tillgänglighet är den största vädjan tillsammans med sina fyra starka VPN-protokoll och användarvänliga gränssnitt gör det till bästa Mac VPN på vår lista.

3. IPVanish

Det fantastiska med IPVanish är att det inte finns i USA. Du kanske tror att detta sänker dess trovärdighet, men faktiskt håller det benen från de skadliga användarnas integritetslagar som är tillämpliga på VPN-leverantörer baserade i USA. IPVanish verkar i över 60 länder och sprider sina lysande tjänster när vi talar. Det är populärt som det snabbaste VPN för Mac så det är definitivt värt att prova.

Du kan köra den på fem enheter samtidigt så att det inte är en dålig affär alls.  

4. TorGuard

Om du känner dig tveksam när du gör en investering på ett VPN så gå till TorGuard, som har en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med den kvalitet de erbjuder. Det är mycket osannolikt eftersom TorGuard med över 1600 servrar har en imponerande rang. Spänner över mer än 50 länder, valet av servrar och prisplaner är utmärkt. Du får obegränsad bandbredd och anslutningen går snabbt för otrolig strömning och nedladdningar.

Det finns inget bättre alternativ än mac vpn-tjänst för att hålla ditt system säkert från hackare och snoopa myndigheter medan du njuter av obegränsad åtkomst. Registrera dig sedan för en pålitlig VPN-leverantör som har kraftfulla servrar på din plats och har fått höga betyg från glada användare.   

Sammanfattning för Bästa Mac VPN

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN
  • NordVPN - Vinnare

IPVanish

Pris: $ 6,49 / månad

4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksFantastiska appfunktioner
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksHastighet och pålitlighet Bra
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksmer än 40 000 anonyma IP: er
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks225+ servrar i över 60 länder
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks7 dagars pengarna tillbaka-garanti

Läs recension

Torguard

Pris $ 9,99 / månad

4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksIngen loggpolicy
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksBra P2P-fildelning
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks1 veckors rättegång & Pengar tillbaka garanti
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks1600+ servrar i 50+ länder
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksOpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP & IKEv2

Läs recension

ExpressVPN

Pris 8,32 USD / månad för årlig prenumeration

4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks 30 dagars återbetalningsgaranti
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks Upp till 256-bitars kryptering
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks Lätt att använda appar / programvara
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks 24/7 Live Support
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks 100+ servrar i 78 länder

Läs recension

NordVPN - Vinnare

Pris 8,32 USD / månad för årlig prenumeration.

4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks 650+ servrar i över 50 länder
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks2048-bitars kryptering
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksMulti-inloggning för 6
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacks30 dagars pengarna tillbaka-garanti
4 bästa VPN: er för Mac för att säkra din enhet från hacksStöder Netflix med SmartPlay-funktion på appar

Läs recension

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments